.
¤ NCco for iPhone: Tryk to gange her for at zoome til hel skærm ¤
.

 Bedømmelser

Kriterier
Såvel kvalitet som pris tages med i vurderingen, der foretages ved hjælp af VIVINO, der er en vin-scanner-apps til iPhone eller Android smartphone (se nedenfor).

Pointgivning
Ud fra en helhedsvurdering, herunder vinens kvalitet i forhold til prisen, tildeles vinen mellem 1 - 5 stjerner ud fra følgende bedømmelser:
1: Jeg ka' ikke li' den
2: Den er OK
3: Den er god
4: Den er fantastisk
5: Den er enestående
Klik på navnet og se beskrivelsen i VIVINO.com.

VIVINO

 

WineNews.dk's anmeldelse af VIVINO>:
Vi kender alle problemet med at stå foran supermarkedets væg af vin og føle os lidt fortabte. Det kan være svært at vide hvad der er en god og dårlig vin. Med Vivinos nye app kan du få en vurdering af vinen inden du køber den i supermarkedet eller restauranten. Det kræver blot, at du har en iPhone eller Android smartphone.

Vivinos app genkender over 500.000 vine i løbet af få sekunder ved brug af kameraet på din smartphone. Ud over at fortælle om andre Vivino brugeres mening om vinen får du også hurtig information om vinens oprindelse, indhold og hvilke retter den passer godt til. Du kan også nemt få en oversigt over alle tidligere vine, der er scannet i den butik du opholder dig i, så du hurtigt kan vælge den rigtige vin.

Husk dine vine: Vivino kan også bruges til at opbygge en liste over gode og dårlige vine du smager. Hver vin gemmes på sin egen vinliste, som du altid kan se, både i app’en og på Vivino’s hjemmeside. Du kan give hver vin en karakter, skrive personlige noter, markere hvor du smagte vinen og meget mere. Alt dette gør at du altid kan finde tilbage til de vine du virkelig holder af, samt undgå de gentagelser af uheldige oplevelser.