Pedrosa - BODEGAS PEREZ PASCUAS |
NCco Klub"Vin" præsenterer: |
|
Pedrosa - BODEGAS PEREZ PASCUAS Denne vingård, en pioner i Ribera del Duero, begyndte sine aktiviteter i 1980, da tre brødre, Benjamin, Manuel og Adolfo Pérez Pascuas, overbevist om det fremragende potentiale, der lå i vinmarkerne, der ejes af deres far, Mauro, besluttede at indlede et ambitiøs projekt: at lave en af de bedste vine i Spanien og få en niche for vinen på det internationale marked. Dette er en familie-vingård, som har fokuseret på kvalitet lige siden begyndelsen, med meget hårdt arbejde og intens engagement. I øjeblikket bliver der produceret 500.000 flasker årligt, og denne begrænsede produktion gør det muligt at opretholde en streng kontrol med hele vinfremstillingen lige fra begyndelsen. Vingården ejer 135 hektar vinmarker: 90% med druen Tinta del País (Tempranillo) og 10% med Cabernet Sauvignon. I dag bliver vinene ("CEPA Gavilan", "Finca la NAVILLA", "VINA Pedrosa"og "PEREZ PASCUAS"-GRAN Selección) eksporteret til over 35 lande, som tegner sig for 40% af produktionen. BODEGAS PEREZ PASCUAS er et eksempel på en velkonsolideret, seriøs vingård, der altid har udmærket sig ved at opretholde en ulastelig regelmæssighed i sine vine år efter år. Vinene har med deres store personlighed, karakter, elegance og regelmæssigt højt kvalitetsniveau, opnået stor anerkendelse på det internationale marked og fra verdens mest kyndige journalister. |
|
|
1) Se det som slideshow - klik her > |