Premium Wine Selection

Virksomheden blev grundlagt i 2000. Det er derfor en ung, moderne og
dynamisk virksomhed, men en, der er blevet oprettet af folk med over
30 års erfaring med produktion af top-kvalitetsvine og distribuere
dem rundt om i hele verden. Alle selskaber, hvis vine de sælger, er
udvalgt og holdes under konstant kontrol i hver fase af
vindyrkningen og -fremstillingen af deres tekniske personale, som
består af ønologer med dokumenteret erfaring.


I Valpolicella i
Veneto i det nordøstlige Italien (øst for Gardasøen, nord for
Verona)
drejer det sig bl.a. om Le Arche
Formålet er at præsentere og tilbyde udvalgte produkter, med et
glimrende forhold mellem pris og kvalitet. Produktionen af Amarone,
Valpolicella Ripasso, Valpolicella Classico og Bardolino Classico,
Pinot Grigio og Soave Classico finder sted takket være vinavlere med
vinmarker, der dækker et stort område i hele den kuperede zone nord
og øst for Verona, afhængig af typen af vin. Konstant engagement og
omhu i dyrkning af druer og i vinfremstillingen, hvor de
traditionelle metoder konstant opdateres af moderne teknologi, har
ført til en fremragende standard af vine. Deres ønologer følger
produktionsprocessen ved hjælp af nogle få, men meget dygtige
samarbejdspartnere ved de forskellige kældre, som er specialiseret i
de forskellige faser af produktionen: dyrkningen af druer,
udvælgelse af druerne, proceduren ved vinfremstillingen, som
varierer efter den producerede vin, raffinering og aftapning.
Deres ønologer og det konstante
tekniske tilsyn og kvalitetskontrol sikrer en fremragende kvalitet
af produkterne. Moderne teknologi anvendes således sammen med
oplevelsen af regionen med traditioner ned gennem generationer.


Le Arche - Vin-sortiment:
    
Amarone Ripasso
Rossogrande Pinot Grigio Soave Classico

Ripasso
Dette er en gammel, lokal teknik til vin-fremstilling (ripassare:
passere igen). Formålet er at producere vin med ekstra dybde rent
smagsmæssigt.
Teknikken går ud på at hælde en let Valpolicella (ny og fuldt gæret)
over kvaset og resterne fra Amarone eller Recioto-produktionen.
Dette restprodukt indeholder en del sukker og naturligvis også vin,
hvormed den lette Valpolicella igen begynder at macerere og gære,
samtidig med at der frigives en masse smagsstoffer og kraft fra
kvaset.
Druer
Røde druer, der anvendes til fremstilling af vine i Valpolicella i
Veneto i det nordøstlige Italien (øst for Gardasøen, nord for
Verona).
- Corvina: Den bedste kvalitets-drue og dominerende sort i
Valpolicella.
- Rondinella
- Molinara: Anvendes ofte i blandinger af
Valpolicella-vine.
|